rozbor

„Európske metódy liečby cukrovky prekvapujú.“ Úprimný rozhovor s renomovaným izraelským endokrinológom.

Meduza

Alex Cohen - vedúci endokrinologického centra v Izraeli

Alex Cohen: „V Európe cukrovka sa lieči liekmi predchádzajúcich generácií, takže počet pacientov sa každý rok zvyšuje.“

Po vystúpeniach v Izraeli lekár Alex Cohen sa súhlasil na rozhovor pre európske periodikum. Čo sa slávnemu lekárovi nepáčilo v metódach liečby cukrovky?

- V rozhovore s izraelskými novinármi ste povedali, že to, čo ste videli v Európe, Vás šokovalo. Mohli by ste to komentovať?

Pozrite sa, čo lekári ponúkajú na liečbu cukrovky v Európe? Sú to Metformín, Siofor, Glukofág, Galvus a ďalšie podobné lieky.

Každý európsky lekár vám však povie, že DIABETY NIE JE možné vyliečiť týmito liekmi. Oni to jednoducho nemôžu urobiť. Tieto lieky sú už morálne a fyzicky zastarané! Jediné, čo môžu urobiť, je znížiť hladinu glukózy v krvi rôznymi spôsobmi. Robia to IBA NA ČAS. Preto, keď liek nepoužívate, hladina glukózy opäť stúpa. Takéto lieky sa musia brať pravidelne, čo musia robiť ruskí diabetici.

Takéto zmeny cukru v krvi, ktoré sa vyskytujú pri tejto terapii, nie sú o nič menej škodlivé ako zvýšená hladina glukózy. Každý európsky lekár Vám to povie! Aj keď je to trochu pomalšie, ale stále ničia krvné cievy a vnútorné orgány. To znamená, že sa napriek tomu objavia všetky následky cukrovky (problémy so zrakom, problémy so srdcom, problémy s reprodukčným systémom, zlyhanie obličiek, atď.). Možno len o niečo neskôr.

Budete veľmi prekvapení, ak vám poviem, že v Izraeli sa tento spôsob liečby cukrovky nepoužíva približne 20 rokov. A všetky tieto lieky na zníženie hladiny glukózy sa používajú iba vo veľmi zriedkavých prípadoch - keď je naliehavo potrebné znížiť hladinu glukózy.

Prečo taký rozdiel? Môžem to vysvetliť iba tým, že európski lekári jednoducho nemajú záujem o to, aby sa diabetes stal liečiteľnou chorobou. Musíte uznať, že je oveľa výhodnejšie stále predávať lieky a zarábať peniaze na diabetikoch, ako skutočne vyliečiť ľudí.

Každý týždeň hovorime o lekárskej mafii a nikto s tým nič nerobí. A prečo? Myslím si, že to chápete. Nie je ľahké byť diabetikom v Európe! Ale pre výrobcov liekov sú diabetici zlatou baňou!

- Ako sa lieči cukrovka v Izraeli?

- Takmer všetci diabetici v Izraeli sa cítia zdraví a viac ako 60% bývalých diabetikov sa vracia do svojho normálneho životného štýlu. To všetko vďaka inému prístupu k liečbe. Samozrejme, že hovoríme o cukrovke 2 typu, ktorá sa nazýva aj získaná alebo súvisiaca s vekom (pretože sa zvyčajne vyskytuje s vekom). To znamená o cukrovke závislej od inzulínu.

Izraelskí vedci si tak začiatkom 21 storočia uvedomili, že hladina glukózy v krvi sa dá normalizovať nielen zvýšením obsahu inzulínu (tento prístup v liečbe cukrovky sa praktizuje v Európe. Má to dočasný účinok), ale aj posilnením samotnej štiepnej reakcie. To znamená znížením inzulínovej rezistencie. Pri tomto postupe je potrebné oveľa menej inzulínu na úplné štiepenie glukózy - vo väčšine prípadov je množstvo produkované samotným telom.

Pochopenie vplyvu inzulínovej rezistencie je kľúčom k liečbe cukrovky 2 typu

Najlepšou vecou pri tejto metóde je však to, že po liečbe je práca pankreasu normalizovaná - príznaky diabetu 2 typu prechádzajú. Áno, tento proces nie je rýchly, môže to trvať šesť mesiacov alebo rok, ale človek sa stáva zdravým, rovnako ako aj predtým. Čo znamená zdravým? To znamená, že KOMPLETNE zmiznú všetky príznaky cukrovky. Toto je predĺženie života najmenej o 10 - 15 rokov!

Keď som videl európske štatistiky, bol som prekvapený. Vedeli ste, že cukrovka je v Európe na druhom mieste v úmrtnosti, na prvom sú kardiovaskulárne choroby? Navyše zomierajú v ranom veku - 65% diabetikov sa dožije najviac 66 rokov!

- Neexistujú v Európe žiadne lieky, ktoré by mohli znížiť inzulínovú rezistenciu?

- V Európe, ako aj v Izraeli, existujú produkty na liečbu cukrovky 2 typu. V Európe je to Dialine. Veľa diabetikov mu ďakuje za svoje zdravie. Dialine vyvinuli európski vedci v roku 2010. Hlavnou účinnou zložkou tohto lieku je Terminalia bellerica. Táto látka normalizuje hladinu cukru v krvi a znižuje hladinu cholesterolu...

Tu je niekoľko ďalších komponentov, ktoré sú súčasťou zloženia Dialine.

Terminalia chebula

normalizuje funkciu obličiek a pečene

Emblica officinalis

normalizuje hladinu cukru v krvi a znižuje krvný tlak, zlepšuje zrak

Pterocarpus marsupium

má tonické, adstringentné, antiseptické, protizápalové vlastnosti, tradičný liek na cukrovku

Ako vidíte, liek má komplexný účinok na túto chorobu.

- Dialine sa nepredáva v európskych lekárňach?

- Problém je v tom, že nie.

Pokiaľ viem, výrobca Dialine chcel vstúpiť na európsky farmaceutický trh. To mu však nebolo dovolené, lebo vymysleli stovky prekážok. Ako som už povedal, nie je prospešné pre kohokoľvek v Európe liečiť diabetikov. Koniec koncov, farmakológia je dnes biznis!

Čo by ste poradili európskym diabetikom?

- Obyčajní ľudia, najmä ľudia nad 60 rokov, trpia určite najviac. Ale našťastie existuje cesta von. Európske endokrinologické centrum v súčasnosti rozdáva Dialine všetkým diabetikom so zľavou. Zamestnanci centra vytvorili špeciálnu stránku a výrobca poskytol potrebné množstvo produktu. Preto teraz môže každý diabetik z Európy si kúpiť Dialine so zľavou!!!

Dialine rozdávame už 3 mesiace. Túto príležitosť už využilo niekoľko tisíc diabetikov. Každý, kto dostal Dialine, mál by vyplniť dotazník - ako im produkt pomohol. V súčasnosti sa prieskumu zúčastnilo viac ako 2000 ľudí.

Výsledky prieskumu:

  • Zníženie hladiny cukru v krvi (bez zmien) - 79% respondentov
  • Eliminácia všetkých príznakov cukrovky: smäd, únava, časté močenie atď. - 76% respondentov
  • Zlepšenie zraku, pohlavné funkcie - 82% respondentov
  • Zlepšenie stavu pokožky - 91% respondentov

- Ako dlho bude vydávaný produkt so zľavou?

- Kým sa neskončí. Chcem Vám však povedať, že zostáva veľmi málo zľavových balíkov. V poslednej dobe ho objednávajú stále viac a viac. Európski diabetici sa pravdepodobne dozvedajú o vysokej účinnosti produktu v porovnaní s bežnými tabletami na zníženie hladiny glukózy.

Kým nedôjde liek, odporúčam, aby všetci diabetici si ho objednali na webe.

Nepotrebujete recept na tento produkt!

Prejdite na oficiálnu stránku Dialine

Komentáre

Nikoleta

Ďakujem Veľmi zaujímave. Objednala som Dialine. Konzultant na telefóne povedal, že sa zostalo len veľmi málo produktu. Takže ak chcete tento produkt, objednajte si ho rýchlejšie!

Julián

Som jedným z tých, ktorí už vyskúšali tento produkt. Cukor sa vrátil do normálu. Smäd, sucho v ústach, a prestal som mať závraty. Cukor som kontroloval každý deň po kurze - nebol vysoký. Teraz je 2 mesiace po liečbe. Cítim sa ako zdravý človek. Odporúčam všetkým.

Henrich

Ďakujem Zaujímavé. Na webovej stránke som prečítala o Dialine. Pôsobivé.

Lenka

Nechala som žiadosť. Sľúbili, že za 5 dní to môžem dostať poštou. Naozaj v to dúfam. Cukrovky už mám dosť. Prečo sa toto mi stálo?

Sarah

Už som to dostala včera.

Monika

Ahojte. Volám sa Monika, mám 59 rokov, počiatočnú hmotnosť 124IBA NA ČASkg, dnešnú hmotnosť - 80 kg, výšku 168 cm. Hladina glukózy sa pohybovala od 18 do 12 a bola 29. Teraz je 5,0. Pila som Dialine 2 mesiace. S výsledkom som viac než spokojná. Žiadny liek mi veľmi nepomohol.

Ján

Cukrovka je veľmi zákerné ochorenie. Už som mal cukrovku 4 roky, neboli žiadne vonkajšie prejavy, niekedy len sucho v ústach. Preto som neveril v odťaté nohy a tak ďalej. Ale nedávno som omdlel. Vzali ma do nemocnice, kde som bol testovaný. Ukázalo, že všetko je veľmi zlé. Obličky sú v prekanceróznom stave, cievy sú tak opotrebované, že lekári boli šokovaní. Toto sa deje keď nič nerobíš. O Dialine som počul veľa dobrých vecí, ale nevedel som, kde si ho mám objednať. Teraz viem. Ďakujem!

Ondrej

Dealine je super vec! Pijem ho už druhý týždeň. Dlho som sa necítil tak dobre. Cukor sa vrátil do normálu hneď na nasledujúci deň.

Maria

Aj ja som použivala Dialine. Používala som ho 4 mesiace dozadu (dcéra mi ho donášala) Cukrovka bola v zlom stave, pečeňové testy boli veľmi zlé. Dialine mi pomohol.

Zuzana

Liečila som sa s Dialine pred 2 rokmi. Objednala som si to priamo na oficiálnej webovej stránke. Žijem ako zdravý človek 1,5 roka. Zo všetkého, čo som vyskúšala (a ja som ten skúsený diabetik), je Dialine najlepším produktom. Za tieto peniaze berte bez váhania toto je vaše vyslobodenie z choroby!

Barbora

Objednala som Dealine. Sľúbili, že doručia do týždňa. Budem čakať.

Natália

Ďakujem!

Matúš

Páčil sa mi Dialine. Používam ho týždeň. Veľmi mi pomohol.

Romana

Joj. Stihla som to objednať. Budem sa liečiť. Bez liečby je cukrovka smrť.

Prejdite na oficiálnu stránku Dialine